luni, 11 februarie 2008

Verde 003 continuă şi-n 2008

Timp de două zile (9-10 februarie) voluntarii de la Tăşuleasa Social s-au întâlnit în campusul de la Piatra Fântânele. Întâlnirea a debutat cu un discurs ţinut de Nic Şerban. Voluntarii şi invitaţii prezenţi au aflat de întâlnirile din clubul Europa, de începuturile lui Ada Milea şi evident au fost aduşi în discuţie primii paşi făcuţi la Tăşuleasa. După Nic Şerban cuvântul a fost luat de principalul sponsor al proiectului VERDE 003, Laura Sgârcitu ,reprezentanta Coca-Cola HBC România la acest eveniment. Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi gazda programului Garantat 100%, a încheiat seara cu documentarul Făcătorul de Minuni.
Cei prezenţi au avut prilejul de a afla stadiul în care află proiectul VERDE 003 lansat în august 2007. Î
n perioada 11 Februarie - 20 Martie 2008, caravana „VERDE 003” va trece prin Vatra Dornei, Bicaz, Piatra Neamţ, Buhuşi, Bacău, Adjud, Mărăşeşti şi Galaţi pentru a recruta peste 500 de voluntari elevi. Scopul acestei iniţiative e ecologizarea râurilor Dorna, Bistriţa şi Siret. Persoanele interesate de acest proiect au la dispoziţie un site, www.verde003.ro, de unde pot afla numeroase informaţii.
Tăşuleasa Social continuă şi-n acest an şirul lung al proiectelor, dovedind încă odată că e interesată de mediul înconjurător şi doreşte o lume mai curată.

3 comentarii:

Iosif spunea...

Victore... multumesc mult tare de mesajul tau , pt ca asa suntem si noi la curent cu ce se mai intampla acolo sus in varf de munte, unde ne place noua tare mult. Vreau sa particip si eu.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
V.Vicos spunea...

Iosif, in aprilie va mai fi o sedinta unde vom afla stadiul in care se afla VERDE 003.
Luna mai e dedica plantarilor de copacei, sper ca aceasta traditie sa fie respectata si anul acesta.
In iunie, prin 20, un numar mic de voluntari vor pleca-n Germania, la un schimb de experienta.
Prin iulie e preconizata o ampla actiune de ecologizare, eu din pacate din iulie si pana-n 12 august voi fi plecat in Turul Transilvaniei pe bicicleta, apoi in septembrie Maramures,Ucraina,Bucovina.
Sa auzim de bine, ne vedem la Tăşu.